SugarTunes

SugarTunes

SugarTunes bestaat uit Michelle Knipscheer en Sandra Dorland.

Met hun zoetgevooisde stemgeluid, jarenlange ervaring en vrolijke persoonlijkheden, staan zij garant voor een geweldige muzikale invulling van de middag of avond! Dit zangduo is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld trouwceremonies, recepties, diners, tuinfeesten, borrels, op een zonnig terras of bij een knapperend haardvuur.

 

De dames worden sfeervol begeleidt door een professionele pianist, en speelt een allround repertoire, aangepast aan de gelegenheid.

  • Zo kunnen bruidsparen hun favoriete nummers aanvragen voor tijdens de...Lees meer »

Patricia Foort

Patricia Foort

Patricia Foort werd in 1971 in Dordrecht geboren als dochter van een Surinaamse soul zanger en een Surinaamse gospel zangeres. In 1998 studeerde ze af aan het conservatorium in Hilversum als zangeres/vocal coach.

 

 

Solo

Na vele jaren in diverse coverbandjes gezeten te hebben en daarmee landelijk opgetreden te hebben, besloot Patricia vanaf 2006 solo aan de slag te gaan. En met succes. Sinds 2010 is zij professioneel zangeres in binnenland en buitenland. Behalve voor solo optredens is zij...Lees meer »

Aristakes

Aristakes Jessayan, zoals zijn volledige naam luidt, is geboren in Athene, Griekenland. Als 3-jarige kleuter kwam hij met zijn van oorsprong Armeense ouders naar Nederland, waar hij op zijn 7-de jaar begon met pianolessen. Vanaf 1974 treedt Aristakes als pianist/ zanger op tijdens vele feesten/partijen in Nederland en ver daarbuiten.

 

Zijn eerste single “Sentimental Song” was zelfs AVRO’s Radio en TV-tip. Begin jaren tachtig heeft Aristakes de Nederlandse top-40 gehaald met onder meer: “Don’t wanna live without you”...Lees meer »

William Smulders & Lieke Grey

William Smulders & Lieke Grey zowel te boeken als duo als met een complete band!

William Smulders & Lieke Grey vormen de spil van de formatie Kings and Queen. Deze veelzijdige formatie is zeer geschikt voor privé-feesten, recepties, bruiloften en bedrijfsfeesten.

 

Kings and Queen

De band speelt een verrassend repertoire; daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Kings & Queen zetten een ijzersterke sound neer...Lees meer »

Ott

Samen met ID-DJ zorgt zangeres Ott voor passende muziek voor uw feest of andere gelegenheid. Een onvergetelijk feest gegarandeerd!

 

Na jarenlang in de evenementenbranche te hebben gewerkt heeft Ott het roer omgegooid om haar dromen te verwezenlijken; zingen en optreden. Ott treedt veel op tijdens huwelijksceremonies en huwelijksfeesten maar ook op bedrijfsevenementen en particuliere feesten. Van mooie ballads tot aan up-tempomuziek, Ott heeft een breed repertoire. Zo wordt er flink geswingd op liedjes van onder andere Caro Emerald...Lees meer »

Sharon

zangeres-sharon-heer

Sharon is een zangeres uit Amersfoort met een heel breed repertoire.

 

Haar liefde gaat voornamelijk uit naar de Dance Classics tijd, maar ook rock, soul, mooie ballads en Nederlandstallige nummers brengt zij graag ten gehore.

 

Na jaren in diverse bands te hebben gezongen, vindt zij het nu fijn om met orkestbanden te zingen. Hierdoor zit zij niet vast aan een standaard repertoire voor een optreden maar is er voor ieder wat wils. Zij kan snel schakelen en ook een...Lees meer »button-iddj