SugarTunes

SugarTunes

SugarTunes bestaat uit Michelle Knipscheer en Sandra Dorland.

Met hun zoetgevooisde stemgeluid, jarenlange ervaring en vrolijke persoonlijkheden, staan zij garant voor een geweldige muzikale invulling van de middag of avond! Dit zangduo is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld trouwceremonies, recepties, diners, tuinfeesten, borrels, op een zonnig terras of bij een knapperend haardvuur.

 

De dames worden sfeervol begeleidt door een professionele pianist, en speelt een allround repertoire, aangepast aan de gelegenheid.

  • Zo kunnen bruidsparen hun favoriete nummers aanvragen voor tijdens de...Lees meer »

BLack & BLonde

BLack & BLonde

“Not just sexy”

 

Het plaatje is niet alleen mooi: ze leveren ook muzikaliteit en entertainment. Dans, zang en fashion; alles perfect op elkaar afgestemd om uw event een extra te geven. 
Deze act is stoer, hot, dynamisch en professioneel.


BLack: Ravenna Moscoso heeft een sexy flow en is vurig. Ze rapt, zingt en haar moves laten je versteld staan.

BLonde: Mirjam von Eigen heeft de powervoice met edge. Met haar sterke uitstraling tilt ze de songs naar een next level.

Door...Lees meer »

The Weddingsingers

 “Live zang  tijdens de huwelijksceremonie… maakt je trouwdag onvergetelijk

De huwelijksceremonie is een belangrijk moment op je huwelijksdag. Dit moment kun je heel persoonlijk en uniek maken. Persoonlijker dan jouw favoriete liedjes live gezongen tijdens de ceremonie kan bijna niet.

 

The Weddingsingers

Wij zijn zangeressen Janine en Lisette, zussen, en samen zijn we al sinds 2002 The Weddingsingers.

“Wij zingen jouw liedjes met heel ons hart en maken de ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk”

Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk...Lees meer »

Meidengroep Camee

Camee

‘Camee’ is een concept van Rococo Boudoir Bilthoven (foto locatie & styling ). In samenwerking met Marianne Huisman, eigenaresse van de foto locatie en componist / producer Eddie Conard, is ‘Camee’ opgericht. Eddie schreef hun eerste track ‘I wanna tango with you’, een gepassioneerde moderne stijl tango pop nummer. De meidengroep bestaat op het moment uit Yente Eijsker & Roline Hund .

 

Nieuwe single

Onlangs is de meidengroep een samenwerking met componist en producer Hans van Hemert aan gegaan, het nieuwste...Lees meer »

Patricia Foort

Patricia Foort

Patricia Foort werd in 1971 in Dordrecht geboren als dochter van een Surinaamse soul zanger en een Surinaamse gospel zangeres. In 1998 studeerde ze af aan het conservatorium in Hilversum als zangeres/vocal coach.

 

 

Solo

Na vele jaren in diverse coverbandjes gezeten te hebben en daarmee landelijk opgetreden te hebben, besloot Patricia vanaf 2006 solo aan de slag te gaan. En met succes. Sinds 2010 is zij professioneel zangeres in binnenland en buitenland. Behalve voor solo optredens is zij...Lees meer »

Julia van Bergen

Julia werd op 17 september 1999 geboren in Harderwijk maar groeide op in Zeewolde.

Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat ze graag op het podium stond. Eerst met klassiek ballet en later door de muziek. Op haar 9e begon ze met pianoles. Ze leerde zichzelf te begeleiden op de piano en dat was het voorzichtige begin van haar zangcarrière.

 

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior...Lees meer »

Aristakes

Aristakes Jessayan, zoals zijn volledige naam luidt, is geboren in Athene, Griekenland. Als 3-jarige kleuter kwam hij met zijn van oorsprong Armeense ouders naar Nederland, waar hij op zijn 7-de jaar begon met pianolessen. Vanaf 1974 treedt Aristakes als pianist/ zanger op tijdens vele feesten/partijen in Nederland en ver daarbuiten.

 

Zijn eerste single “Sentimental Song” was zelfs AVRO’s Radio en TV-tip. Begin jaren tachtig heeft Aristakes de Nederlandse top-40 gehaald met onder meer: “Don’t wanna live without you”...Lees meer »

Sounds like B4

Altijd al fan van Karen Carpenter geweest? Sounds Like B4 komt griezelig dicht in de buurt van het origineel! Naast deze nummers is er ook nog genoeg ruimte voor andere easy listening nummers uit de sixties, seventies maar ook de hedendaagse muziek schuwen zij niet.

 

Sounds Like B4 is een professioneel duo bestaande uit zangeres Betty Koudenburg en toetsenist John Hogenkamp. Jarenlang waren beiden in verschillende settings te vinden op diverse podia in Nederland, maar ook daarbuiten. Betty heeft een...Lees meer »

William Smulders & Lieke Grey

William Smulders & Lieke Grey zowel te boeken als duo als met een complete band!

William Smulders & Lieke Grey vormen de spil van de formatie Kings and Queen. Deze veelzijdige formatie is zeer geschikt voor privé-feesten, recepties, bruiloften en bedrijfsfeesten.

 

Kings and Queen

De band speelt een verrassend repertoire; daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Kings & Queen zetten een ijzersterke sound neer...Lees meer »

Ott

Samen met ID-DJ zorgt zangeres Ott voor passende muziek voor uw feest of andere gelegenheid. Een onvergetelijk feest gegarandeerd!

 

Na jarenlang in de evenementenbranche te hebben gewerkt heeft Ott het roer omgegooid om haar dromen te verwezenlijken; zingen en optreden. Ott treedt veel op tijdens huwelijksceremonies en huwelijksfeesten maar ook op bedrijfsevenementen en particuliere feesten. Van mooie ballads tot aan up-tempomuziek, Ott heeft een breed repertoire. Zo wordt er flink geswingd op liedjes van onder andere Caro Emerald...Lees meer »

Roy van Iersel

roy_van_iersel

Roy van Iersel is een Nederlandse zanger.
Hij kreeg landelijke bekendheid in het televisieprogramma “Op Zoek Naar Joseph” van de AVRO en behaalde een derde finaleplaats. Aansluitend verving Roy de hoofdrollen van Tarzan en Joseph in de gelijknamige musicals bij Joop van den Ende Theaterproducties. Bij Albert Verlinde Entertainment speelde hij zijn eigen hoofdrol in de musical Legally Blonde.

 

Daarbij heeft hij diverse televisieoptredens op zijn naam staan in o.a. Andre van Duin’s Nieuwe Revue, Het Gouden Televizier-Ring...Lees meer »

Sharon

zangeres-sharon-heer

Sharon is een zangeres uit Amersfoort met een heel breed repertoire.

 

Haar liefde gaat voornamelijk uit naar de Dance Classics tijd, maar ook rock, soul, mooie ballads en Nederlandstallige nummers brengt zij graag ten gehore.

 

Na jaren in diverse bands te hebben gezongen, vindt zij het nu fijn om met orkestbanden te zingen. Hierdoor zit zij niet vast aan een standaard repertoire voor een optreden maar is er voor ieder wat wils. Zij kan snel schakelen en ook een...Lees meer »button-iddj