Weddingfruits, stylishfruits, weddingplanning, weddingstyling, bruiloftstyling, weddingplanner

Weddingfruits & Stylishfruits

Na mijn eerste succesvolle bruiloft, wist ik het. Niets kon mij ervan weerhouden om als weddingplanner met bruiloftstyling bezig te zijn.

 

Al jaren organiseer ik bruiloften en feesten van A tot Z. Ik weet hoeveel werk, tijd, kosten en stress er voor bedrijven en bruidsparen in gaat zitten om alles zelf te doen.

 

De inkoop, het geregel, het zoeken van de juiste leveranciers, het versieren vooraf en na afloop alles weer weghalen en vervolgens niets meer aan de bruiloftstyling hebben. Zonde van de onnodige kosten en energie toch?

Ik dacht, dat moet anders kunnen. En dat is precies wat ik nu doe! En ik vind het leuk!!

 

Ceremoniemeester

De ceremoniemeester is vaak een goede bekende van het bruidspaar die bewust gekozen is om deze belangrijke rol op zich te nemen. Dit is een hele verantwoordelijkheid op juist deze belangrijke dag. Zonder ervaring kan dat best een grote druk geven. Juist omdat je elkaar zo goed kent.

 

Daarom zeg ik altijd, laat de ceremoniemeester ook nog een beetje genieten van jullie dag, er blijft genoeg over om te doen. Ik regel de planning en styling wel en ben graag jullie wandelend draaiboek. Laat mij maar rennen, denken en regelen, ik ben niet voor niets jullie weddingplanner.

Want wat is er nu leuker dan iemands mooiste dag nóg mooier maken?! Om deel uit te maken van het mooiste wat een mens te bieden heeft: ‘liefde’.

 

 

Het wordt een onvergetelijke dag, met mijn ervaring, passie voor bruiloftstyling en bruiloftplanning in combinatie met mijn creativiteit en enthousiasme maken we samen het plaatje compleet.

Van Afspraak tot Zorgeloze dag!

 button-iddj