Onderstaande trouwlocaties kan ID-DJ Entertainment jullie van harte aanbevelen. Op deze locaties is geweldige sfeer, fantastische service, lekker eten, perfecte verzorging en een top-feest gegarandeerd! Vraag ons gerust naar meer informatie of bekijk de websites van de trouwlocatie naar keuze. ID-DJ Entertainment heeft op deze locaties al vele onvergetelijke feesten meegemaakt.

 

 

 

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk

Uw feest is onze specialiteit. Niks is ons te gek. Vier geweldige feestzalen staan tot uw beschikking met ieder een andere interieurstijl.
Na uw feest hoeft u niet naar huis en kunt u overnachten in ons prachtige 4-sterren designhotel met 60 stijlvolle ingerichte suites.
Wij zijn zeven dagen per week geopend en leiden u graag rond in onze prachtige feestlocatie!

 

Meer informatie: www.deroodeschuur.nl

 

 

 Kaap Flevo in Zeewolde

De Unieke Trouwlocatie!

Bij ons geven bruidsparen elkaar het ja-woord op, of met uitzicht op het strand.

 

Wie zijn huwelijk viert, wil terugkijken op een onvergetelijk feest. Bij KaapFlevo denken we daar graag over mee. Persoonlijke intake, trouwen op het strand, een BBQ kok die heerlijke vis en vlees roostert en een spetterend feest in de avond.

 

Voordelen van een feest in de Kaap:
✓ Complete dag op een locatie aan het strand
✓ Aparte ruimte met privéterras mogelijk
✓ Midden in Nederland, goed bereikbaar & gratis parkeren

NB; Buiten de maanden april tm september en altijd op de maandag t/m donderdag bieden wij 20% korting op onze huwelijks arrangementen.

 

Meer informatie: www.kaapflevo.nl 

 

 

bronckhorsthoeve_mei2015_buitenzijde-2-2

 De Bronckhorst Hoeve in Brummen

Wanneer je voor De Bronckhorst Hoeve kiest, ben je van beleving verzekerd. Het begint al met de plek. De voormalige boerderij is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de IJssel.

 

Binnen tref je een recent vernieuwd interieur dat zich het beste als ‘hip & stoer’ laat omschrijven. De houten balken en tafels zijn karakteristiek, de fraaie stoelen en wandkunst van deze tijd.

 

In de tuin wordt je verrast met een bijzonder sfeervolle buitenlocatie “De Bronckgaerd”, gesitueerd in de appelboomgaard. Een prachtig weids en groen uitzicht op de uiterwaarden en een tuin die naar wens is in te richten. Of je kruipt ’s avonds juist bij de open haard met een warme plaid, wie let dan nog op de tijd!

 

Meer informatie: www.bronckhorsthoeve.nl

 

 

Telstar Beachclub in Ermelo

Unieke locatie voor feesten en partijen in surfstijl!

 

Wil je Telstar Surfclub afhuren voor een spetterend feest met surf thema? Wij hebben ruimte voor grote en kleine groepen. Op een prima bereikbare, sfeervolle strandlocatie. Het in surfstyle ingerichte Telstar Beachclub is een toplocatie voor een bedrijfsuitje, verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeestje en veel meer!

 

In samenwerking met ID-DJ regelen wij uw feest tot in de puntjes.

 

Meer informatie: www.telstarsurf.nl 

 

 

Zuiderzoet

Feesten, partijen en evenementen zijn net even wat ludieker, stijlvoller en leuker in onze trendy zaalruimte, die omringd wordt door het water van het Eemmeer, een boulevard, strand en de fraaie boten in jachthaven Marina De Eemhof.

 

Of wat te denken van onze Beachclub! Ideaal voor een feest in een informele, ongedwongen setting. Gewoon lekker feesten. De voetjes van de vloer. En lekker eten en drinken!

 

Meer informatie: www.zuiderzoet.nl

 

 

 

 

Deze locaties zijn overigens ook uitermate geschikt als feestlocatie voor verjaardag, bedrijfsfeest, teambuilding en jubilea!