Short People Agency, Entertainment, Lilliputter, ID-DJShort People Agency

Short People Agency heeft verschillende lilliputters die klaar staan om geboekt te worden. Zij hebben allen veel ervaring in de entertainment wereld en hebben zeer veel plezier in hun werk. U kunt onze artiesten inhuren als Mini Circusdirecteur, Mini Clown, dwerg of kabouter, of zelfs als Mini Hugh Hefner. Ook treden zij op op vele evenementen. Zo zijn ze bijvoorbeeld aanwezig geweest op het Das Coen Und Sander Fest van 2014. Zij zetten het feest op z’n kop en vermaakten het publiek zoals ze dat op elk feest zullen doen!

 

Hoofdact Mini Security
Net als alle artiesten, hebben ook onze mannen hun eigen hoofdact. De lilliputters van Short People Agency zijn op hun best als ze op uw feest optreden als Mini Security. U wilt niet weten wat ze allemaal ‘terugvinden’ in de handtasjes van de dames, of in de jaszakken van de heren. Met jarenlange ervaring bent u verzekerd van een topact van onze lilliputters wanneer zij zich voordoen als échte beveiligingsmannen. Dus wilt u een lilliputter inhuren om uw feest compleet te maken? Kies dan vooral voor de Security-act!

 
Mini Circusdirecteur
Altijd al een mini circus directeur willen inhuren? Uw spreekstalmeester ‘de kleine circus directeur’ verwelkomt serieus uw gasten en de kleine clown maakt er weer een puinhoop van.

 
Mini Ober
Wilt u bediend worden door een kleine ober en mini horeca inhuren? Onze obers verzien uw gasten van een hapje en een drankje. Op een vrolijke wijze komen wij rond met bitterballen, cupcakes of hapjes naar uw keuze!

 

Voor meer informatie kijkt u op de website van de Short People Agency.