Deel je mening over ID-DJ Entertainment!

 

Naam
E-mail
Waardering
Wat wil je vertellen
(gebruik emoji niet mogelijk)


Referenties over ID-DJ Entertainment

★★★★★
5 5 1
Ik dacht dat ik iedereen bedankt had na afloop van het feest. Waarschijnlijk had ik iets teveel aandacht voor het laatste biertje dat werd geschonken, maar de dj was ik helemaal vergeten. En onterecht, want de muziek was uitstekend verzorgd. Nogmaals bedankt. Groet

★★★★★
5 5 1
Wij hebben genoten die avond, super gedraaid. Bedankt daarvoor!

★★★★★
5 5 1
Na al een aantal keer een bruiloft met Dennis te hebben gehad, was het voor ons al besloten dat Dennis de dj moest zijn op ons feest. Wil je een avond met goede muziek en een leuk feest dan ben je bij Dennis aan het juiste adres! Dennis, nogmaals bedankt!

★★★★★
5 5 1
Onwijs dank voor de bijdrage van jullie DJ! Binnenkort wordt de opbrengst voor Serious Request bekend gemaakt. Soon komen er events, dan ga ik je ook weer inzetten.

★★★★★
5 5 1
Hi Dennis, Nogmaals dank voor de geweldige dienst die jullie geleverd hebben tijdens onze bruiloft (14 oktober 2017). Wij hebben enorm genoten van jullie enthousiasme en energie! Alles tot in de puntjes verzorgd en super dat jullie ons, en dan vooral Yvonne, geen minuut rust hebben gegund. We hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen over de muziek tijdens het feest. Sommige mensen gaven zelfs aan fan geworden te zijn :). Nogmaals dank en wij zullen jullie van harte aanbevelen!

★★★★★
5 5 1
Onze complimenten voor jullie enthousiaste muzikale bijdrage van onze modeshow. De muziek, passend bij de mode, waarbij de mannequins en dressmen met veel enthousiasme en uitstraling de nieuwste mode kon presenteren. Dank voor jullie inzet en gezelligheid.

★★★★★
5 5 1
We hebben een top feest gehad op onze bruiloft! De dansvloer was de hele avond gevuld. We hebben erg fijn contact gehad met Dennis, alle vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen, zonder gedoe. We hebben van onze feestgasten veel complimenten gekregen over de muziek. Kortom een geslaagd feest!

★★★★★
5 5 1
Onze prachtige trouwdag, eind augustus, zette zich ’s avonds voort met een geweldig feest geheel verzorgd door de topentertainers van ID-DJ; Dennis en Christiaan. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we ontzettend fijn contact gehad m.b.t. onze wensen en de mogelijkheden. Hiermee zijn Dennis en Christiaan op ons feest aan de slag gegaan en wauw, wat hebben ze er een knallend feest van gemaakt! Nadien hebben we veel complimenten gekregen over de DJ’s. Maar, ere wie ere toekomt, alle lof voor de geweldige entertainers van ID-DJ! Wij vertellen het voort!

★★★★★
5 5 1
Ontzettend genoten van ons trouwfeest, van begin tot het einde gedanst! Helemaal naar onze wens, Dennis en zijn collega voelde goed aan wat ze moesten draaien! Fijn gesprek vooraf en goed contact via de mail. ID-DJ = 100% feestgarantie! Bedankt!

★★★★★
5 5 1
We hebben een top feest gehad! Na het eerste gesprek waren we al enthousiast en dit werd op de avond zelf alleen maar beter. Aan onze muziek wensen werd voldaan en de DJ voelde dit ook goed aan. Voor ons was dit een top feest!!

★★★★★
5 5 1
Wat hebben we een ontzettend gaaf feest gehad gisteren, iedereen had de voetjes van de vloer en ging lekker los. We hebben zo'n ontzettend mooie dag gehad en jullie waren de kers op de taart, je hebt echt een fantastisch feest neer gezet, het kon niet beter!! We hebben dubbel en dwars genoten Super bedankt!!!

★★★★★
5 5 1
Wij willen Dennis graag nog bedanken voor zijn zeer goede inzet, Dennis je had het niet makkelijk . Je moest in korte tijd de zaal mee krijgen, maar dat is je gelukt, geweldig. Iedereen heeft ook heel erg genoten hiervan, we krijgen ook hele positieve reacties. Wijzelf hebben ook erg genoten.

★★★★★
5 5 1
Dankzij de DJ van ID-DJ was ons huwelijksfeest een groot succes. Er is goed rekening gehouden met onze wensen en de dansvloer is echt geen seconde leeg geweest.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben heel erg genoten van onze bruiloft. De dj's waren helemaal top, ze overleggen goed en het was een geslaagd feestje. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd leuke muziek gedraaid. Dus kort om het zijn echte Toppers. Met vriendelijke groet, Wesley en Laurien

★★★★★
5 5 1
07-07-2017 was het zo ver onze bruiloft! We waren vanwege de populaire datum al meer dan een jaar van te voren begonnen met de voorbereidingen. De gesprekken met Dennis verliepen erg prettig en hij voelde goed aan wat wij wilden. Tijdens de bruiloft hadden we naast Dennis+Collega ook Saxo Pierre geboekt. Alles was ruim van te voren klaargezet en voorbereid en de avond verliep vlekkeloos. Dennis voelt goed aan waar de gasten blij van worden. Wij en onze gasten hebben een top avond gehad!

★★★★★
5 5 1
Super R&R feest, mede mogelijk gemaakt door de inzet en net dat stapje meer door ID-DJ. Ook de Limo was super, voor herhaling vatbaar!

★★★★☆
4 5 1
Het was een super feestje. Iedereen op de dansvloer. Precies zoals we hadden gewenst. Dank!

★★★★★
5 5 1
ID-DJ entertainment was weer aanwezig bij onze Haringparty. Zoals we van ze gewend zijn was de muziek weer TOP verzorgd.

★★★★★
5 5 1
We hebben een enorm leuk bruiloftsfeest gehad mede dankzij ID DJ's Dennis en Remco. We hebben fijn contact gehad en er werd super gedraaid. Ook was Saxo Pierre aanwezig op ons feestje. Wauw wat kan hij spelen. Dit maakte het helemaal af. Super bedankt allemaal, we zijn helemaal tevreden.

★★★★★
5 5 1
Alles was voor ons event weer tip & top geregeld!

★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van ons feest. Vooraf twee fijne gesprekken gehad met Dennis om al onze wensen door te spreken. Op vragen via de mail kwam altijd snel een reactie. Erg fijn daarnaast was het feest van begin tot eind top! Bedankg

★★★★★
5 5 1
Voor de 3e keer hebben we in Garderen een feest georganiseerd waarbij de muziek verzorgd werd door ID-DJ. We zijn weer zeer tevreden; afspraken worden nagekomen, er is prettig contact en niet te vergeten: er wordt supergoed muziek gedraaid! We hebben inmiddels alweer geboekt voor ons volgende feestje!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben echt enorm genoten! Het feest was echt geweldig! Dennis en Niels hebben er echt een feestje van gemaakt!! Wij zijn zo blij dat we jullie hebben uitgekozen om ons feest te verzorgen! Al onze gasten hebben zich uitstekend vermaakt en bleven allemaal tot het eind. Super bedankt voor alles!!!

★★★★★
5 5 1
Zaterdag 17 juni vierde ik mijn 50e verjaardag. Een feest wat groots gevierd moest worden. Daar horen vrienden en familie bij. EN natuurlijk goede muziek. Familie en vrienden heb ik zelf voor gezorgd. De goede muziek is uitstekend verzorgd door ID-DJ Entertainment. Mede dankzij hun is mij feest een fantastisch feest geweest waar ik samen met familie en vrienden nog lang met goed gevoel naar terug kijk. Bedankt hiervoor. Groeten Patricia Verschoor

★★★★★
5 5 1
Ons eerste gesprek met Dennis was al direct leuk spontaan en alle mogelijkheden werden besproken en konden ook worden waargemaakt. Op onze bruiloft zelf was het super!! Dennis & Remco draaide leuke muziek, waardoor iedereen de hele avond op de dansvloer te vinden was en de dansvloer dan ook geen minuut leeg was!! Dus een geslaagd feest waar we met een grote glimlach naar terug kijken!! Dennis & Remco nogmaals ontzettend bedankt voor het compleet maken van onze bruiloft!!

★★★★★
5 5 1
12 mei was het dan eindelijk zover; onze grote dag. Een onwijs leuke dag met als afsluiter een geweldig feest in De Kooi met Dj Patrick. Hij heeft er voor ons een onvergetelijke avond van gemaakt!!!! Toppie!!!

★★★★★
5 5 1
Vrijdagavond hebben wij een geweldig feest gehad. De Dj heeft zich de gehele avond aangepast aan het programma en heeft gezorgd dat het een echt feest is geworden. Hij is een meester in zijn muziek keuze, en wij kunnen hem van harte aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
De muziek werd verzorgd door ID-DJ op ons verjaardagsfeestje. Remco verzorgde de muziek en het is een TOP avond geworden. Hij voelde de sfeer perfect aan en paste de muziek hierop aan. Het is een onvergetelijke avond geworden. Super bedankt!

★★★★★
5 5 1
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het top feest op onze bruiloft 2 juni 2017. De muziek sloot perfect aan bij onze stijl en smaak. De dag was al perfect en de avond sloot hier naadloos op aan. Alle gasten hebben genoten en hebben het nog steeds over die goede DJ!! Wij zouden jullie zeker aanbevelen bij anderen! Ga zo door!! Met vriendelijke groet, Bruidspaar, Martin en Corinne de Boer

★★★★★
5 5 1
Vrijdag 26 mei was onze bruiloft, s'avonds kwam ID-DJ entertainment bij ons draaien. Wat was het super, het was echt een top feest. Bedankt mannen, jullie zijn Toppers.

★★★★★
5 5 1
Zaterdag 20 mei 2017 was het dan zover, onze bruiloft. Ons feest is verzorgd door jullie. Dennis we hebben ontzettend genoten! Je voelde feilloos aan welke muziekstijlen bij ons en onze gasten pasten. Echt te gek! Daarbij ook de photoboot voor ons geregeld. Een echte aanrader! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Groetjes Patrick en Danielle

★★★★★
5 5 1
Voor het galafeest van mijn dochter hadden we top vervoer nodig. Binnen 20 minuten geregeld!! Een schitterende Buick, ook te vinden op deze site. Top geregeld.

★★★★★
5 5 1
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie medewerking afgelopen woensdagavond tijdens de modeshow. Erg goed geregeld. Ik heb jullie te weinig gesproken woensdagavond maar ben zeer tevreden. Nogmaals dank en jullie ook veel succes.

★★★★★
5 5 1
17 maart onze bruiloft gehouden Bij ons in de schuur deze was mede dankzij ID-DJ omgebouwd tot een prachtige feestzaal met thema apreski S.avonds draaide de DJ echt geweldig de dansvloer is geen moment leeg geweest kortom top geregeld!! Bedankt !!!

★★★★★
5 5 1
3 weken geleden bruiloft gevierd bij Salentein met ID-DJ als DJ. Het was een topfeest! We hadden de avond niet mooier kunnen wensen. Echt te gek! Nogmaals bedankt.

★★★★☆
4 5 1
Dennis en Paul weten goed hoe ze een feestje moeten bouwen! We zullen dit feest in het Koetshuis niet snel vergeten mede dankzij jullie, bedankt!

★★★★★
5 5 1
Onze bruiloft is alweer een maand geleden maar we zijn nog steeds niet uitgesproken over het GE-WEL-DIGE feest. Bedankt mannen! SUPER samenwerking, SUPER feest!!!

★★★★★
5 5 1
We hebben een topfeestje gehad in Garderen! Bob was geweldig! Wij hebben heel veel leuke reacties gehad op ons Oktoberfest. Hij hield de sfeer er goed in!

★★★★★
5 5 1
Het was GEWELDIG!!!! Één groot feest! Hadden de hele nacht wel door kunnen feesten! Super bedankt toppers!

★★★★★
5 5 1
Tjemig, wat was dat goed zeg! Ik heb een spetterend tuinfeest gehad waarbij saxofonist P-Air samen met een DJ een heerlijk optreden gaven. Alle voetjes gingen van de vloer. Heerlijk!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een top dag gehad! We hadden lastminute een goeie DJ nodig voor ons feest en dat heeft ID-DJ Entertainment super voor ons geregeld. Wij hebben genoten van DJ Remco!! Onwijs bedankt

★★★★★
5 5 1
Altijd en alles goed geregeld! Leuke samenwerking en op naar het volgende evenement!

★★★★☆
4 5 1
De muziek, de vrolijke bediening en de sfeervolle aankleding waren de drie belangrijkste elementen om ons 3x25 jarig huwelijksfeest tot een succes te maken. Het weer was de slagroom op de taart. Bedankt voor jullie gezelligheid. Winnie en Claudia Roelofs

★★★★☆
4 5 1
ID-DJ Entertainment heeft een meer dan fantastische bruiloft voor ons verzorgd. Vanaf het voortraject tot aan het eind was alles helemaal goed! Een deel van onze bruiloft bestond uit een zakelijke receptie. Daarvoor heeft ID DJ een saxofonist ingezet die live op de achtergrond speelde. Ontzettend relaxed en een hele fijne sfeer. We hebben enorm veel goeie reacties gehad van iedereen. Ook het feest 's avonds was perfect verzorgd. Er waren een aantal 'muzikale verrassingen' waar de DJ rekening mee moest houden en dat heeft hij (in het geheim) perfect gedaan. Kortom: voor zowel privé als zakelijke aangelegenheid is ID DJ entertainment wat ons betreft echt een absolute aanrader. Bedankt!

★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van de hele dag, maar het feest was zeker een van de hoogtepunten. Al onze gasten vonden de muziek top, super bedankt voor jullie bijdrage!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een geweldige avond gehad mede door de inzet van onze DJ. Superleuk ingespeeld met de muziek op de aanwezige gasten !! Het was één groot feest !! Nogmaals bedankt !!

★★★★★
5 5 1
Vrijdag 24-06 een super verzorgd feest gehad met goede id-dj's die de zaal goed aanvoelde. Mede dankzij jullie kijken wij terug op een heerlijke bruiloft!! Nogmaals bedankt, en zullen jullie bij andere aanraden!

★★★★★
5 5 1
Top entertainment!! Wij zijn op 10 juni getrouwd, de avond is echt perfect gelopen! Heerlijke sfeer op de avond neergezet door Remco van Mark van id-dj. De dansvloer is niet leeg geweest. Lekkere afwisseling in muziek en wij hebben alleen maar leuke reacties ontvangen van onze vrienden en familie. Voor een feestje kun je deze mannen er goed bij hebben!

★★★★★
5 5 1
ID-DJ voor al je feesten en partijen, licht, geluid en presentatie alles is perfect! 100% professionals!

★★★★★
5 5 1
Eén van de gemakkelijkste beslissingen die we moesten maken voor onze dag was het kiezen van de dj voor de feestavond. Wij zijn de afgelopen jaren namelijk een aantal keren op bruiloftsfeesten geweest waar ID-DJ de muziek verzorgde en alle keren was het één groot feest! Daarnaast verloopt de communicatie lekker snel en wordt er met alles meegedacht. In 1 woord 'GEWELDIG'!

★★★★★
5 5 1
Wat een super feestje hebben jullie ervan gemaakt! Het was geweldig, wij hebben genoten en onze bruiloft gasten ook! Ook hebben jullie super meegewerkt om de mix voor onze openingsdans te maken. Top!!

★★★★★
5 5 1
Vanaf het eerste gesprek met Dennis wisten we dat ID-DJ op onze bruiloft moest komen draaien. Zij hebben de bruiloft tot een spetterend feest gemaakt, waar wij zeer van genoten hebben!

★★★★★
5 5 1
Alles goed geregeld. Goed contact met de zaal. Mooie apparatuur. Goed geluid en alle genres aanwezig. Perfect.

★★★★★
5 5 1
ID-DJ heeft onze muziek verzorgd voor de modeshow (Bruids Couture Jeannine) op de weddingfair jeannine. Wij zijn zeer tevreden over hun werkzaamheden, mede dankzij hun is onze show geslaagd, een aanrader voor iedereen die een feest wilt organiseren.

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag een geweldig feest gehad. Mede door de jullie service! DJ heeft aan al onze verwachting voldaan! Zeker een aanrader en we vertellen het door! Reuze bedankt!

★★★★★
5 5 1
Namens deze weg willen wij ID-DJ Entertainment bedanken voor de geweldige sfeervolle feestavond in De Kooi. Een vrolijke, gezellige gangmaker is de DJ! Complimenten naar hem. Het was een lastige klus om de gasten op de vloer te krijgen, maar.... het is hem gelukt! Groetjes Mark & Eveline

★★★★★
5 5 1
Fijne mensen om mee samen te werken! Denken met je mee, komen met leuke/goede ideeën en maken er uiteindelijk een topfeest van!

★★★★★
5 5 1
Sinds een aantal jaren werk ik regelmatig samen met ID-DJ Entertainment met veel plezier! ID-DJ heeft altijd de zaken voor elkaar en denken & helpen mee waar mogelijk. ID-DJ is representatief en weten gewoon echt een feestje te bouwen! Dus op naar nog vele jaren samenwerking wat mij betreft :)!

★★★★★
5 5 1
Enthousiast en professioneel zijn denk ik de woorden die ID DJ het beste omschrijven. Een aanrader voor bedrijfsfeesten. Ga zo door!

★★★★★
5 5 1
Zoek je een goede DJ voor jullie feest?Niet meer verder zoeken! ID-DJ is echt een aanrader. Allereest zijn ze zeer spontaan, gezellig en echt goed in hun vak! Vanaf moment één was de dansvloer vol en hebben ze de juiste muziek ingezet. Er werd geluisterd naar verzoekjes en alles was te overleggen. We zijn jullie heel erg dankbaar voor de grote, onmisbare bijdrage aan ons trouwfeest. SUPERBEDANKT!!! En tot bij 'back to the wedding';)

★★★★★
5 5 1
Het was gelijk al duidelijk voor ons, Als id-dj aanwezig is dan kan je feest niet meer stuk. En dat hebben ze dubbel en dwars bewezen, ons huwelijksfeest was top en geslaagd.

★★★★★
5 5 1
Fantastische bruiloft gehad mede dankzij de toppers van ID-DJ!!! Super blij dat jullie er deel van waren!!! Trots op jullie!!!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben al diversen malen gebruik gemaakt van de diensten van ID-DJ en alle keren was alles super geregeld en georganiseerd. Van 25 jarige bruiloft tot schuurfeest en zelf voor de zakelijke markt heeft ID-DJ er alles voor over om er iets speciaals van te maken. De laatste keer een prachtige LED WALL geplaatst waar de hele dag info van ons bedrijf op te zien was. Top onderneming en Crew. Ga zo door.....

★★★★★
5 5 1
Dit jaar wilden we ons personeelsfeest eens anders dan anders, niet buiten de deur maar op onze eigen locatie zodat onze partners en kinderen het bedrijf ook eens konden bekijken. Zo leuk om eens te laten zien waar je werkt en waar je deel van uit maakt! Tevens hadden we de première van onze bedrijfsfilm welke we op deze manier een extra feestelijk tintje konden geven. Een geweldig feest! Anders kan ik het niet omschrijven. Een belevenis voor jong en oud. Aan alles was gedacht. We gaven er een werelds tintje aan omdat we ook een vestiging in Thailand hebben en over de hele wereld onze producten verkopen. We reden continue met Tuk Tuk’s rond om onze bedrijfshallen in Nijkerk te laten zien, dit was enorm in trek bij ons feestend publiek en hun kinderen. Ook deze werden niet vergeten met heerlijke Hollandse poffertjes, springkussen en clown. De buffetten waren voorzien van eten met Thaise en Amerikaanse style. Entertainment was er voldoende: een karikaturist en goochelaar een Thaise dansgroep en USA Jazz band. De dj gaf er een extra swingend tintje aan waardoor de dansvloer goed werd benut. Als je wel eens een personeelsfeest hebt georganiseerd weet je dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. Maar ID-DJ entertainment had alles goed onder controle en dat gaf veel vertrouwen en rust! We hebben dit feest met een positief resultaat afgesloten en ons personeel heeft nog lang nagenoten en de feestfilm gaf nog veel napret. Dennis en alle medewerkers ID-DJ Entertainment bedankt voor de inzet. En op naar een nieuwe party in 2016! Petra van de Kamp Senior Management Assistant The Rootselaar Group & Robo Gas

★★★★★
5 5 1
Het was in een woord top!!! De dansvloer is na onze openingsdans geen moment meer leeg geweest! Veel reacties daarna gekregen dat het een super feest was! En dat ligt natuurlijk ook aan de muziek!!

★★★★★
5 5 1
ons bruiloftsfeest was in een word super . erg goed geregeld . en ze blazen het dak er van af . zeker een aanrader als je een dj zoekt

★★★★★
5 5 1
Id-dj is in 1 woord SUPER! Onze bruiloft was 1 groot feest met Id-dj! Al onze gasten waren super tevreden en natuurlijk ook wij zelf super tevreden!!! Als verassing van onze lieve ceremonie meesters dennis en corin kwam ook saxo P-air nog een paar heerlijke nummers spelen het was een geweldige avond! Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Super. Compleet en afgestemd op je wensen.. Super. 100% professionals

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1
In een woord fantastisch! Wat hebben wij genoten. Voor mij was het feest het belangrijkste. Ik wilde dansen Tot ik er bij neer viel. Dit is meer dan waard gemaakt. De hele vloer bleef vol. Dank je DJ's voor een fantastisch feest. Volgende keer denken we zeker weer aan jullie. Groetjes Marijke & Wilco

★★★★★
5 5 1
We hebben echt een topavond gehad! De muziek was echt super en de dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. De gasten die we spreken vonden het ook allemaal super!

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldig feest was het afgelopen vrijdag! Bedankt

★★★★★
5 5 1
Wat hebben wij genoten! Super leuk dat jullie in witte blouse waren en een tijdje de petrol kleur stropdassen omhadden. Niemand had volgens mij door dat de openingsacties iets anders liep dan gepland. Marco zei van de week dat het ook kon zijn dat hij de verkeerde tijd aan jullie had doorgegeven. Maakt niet uit, het was een succes! Nogmaals dank dat jullie op onze bijzondere dag de muziek wilde verzorgen. We kijken nog steeds stralend terug op een fantastische dag en avond!

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1
Super dj's. Hebben op onze bruiloft gedraaid, maken er 1 groot feest van

★★★★★
5 5 1
Wij hebben echt een topdag en een hele leuke feestavond gehad. Van veel van onze vrienden en familie hebben we complimenten voor de DJ gehad. De muziek was precies zoals we ons dat voorgesteld hadden en gezien het feit dat er de hele avond fanatiek gedanst is, was duidelijk dat dit bij veel mensen in de smaak viel. We willen jullie daarom bij deze van harte bedanken voor een geweldige avond!

★★★★★
5 5 1
Wil je top entertainment? Dan moet je bij Dennis en zijn crew zijn!

★★★★★
5 5 1
Nogmaals ontzettend bedankt voor het onvergetelijke feest. De muziek, sfeer en sax overtroffen elke verwachting !

★★★★★
5 5 1
You are the best ID -DJ Entertainment TOPPY ....♥♡♥♡♥♡

 button-iddj