Poppin Ffotograaf, trouwfoto, trouwfotograaf, Poppin fotografie, Trouwfotografie, huwelijksfoto, ID-Dj ID-Dj Entertainment, Entertainmentotografie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

 

Fotograferen van bruiloften vind ik het allerleukste om te doen. Elke bruiloft blijft speciaal en uniek. Het is de dag waarop ik jullie liefde mag vastleggen. Ik leef met jullie bijzondere mooie momenten mee en leg alles vast op mijn camera. Ik zorg dat mijn foto’s jullie verhaal vertellen. Alle emoties, momenten, sfeer, de liefde en details zullen voor altijd bewaard blijven.

 

Jullie hebben niet door dat ik erbij ben en tijdens de fotoreportage zorg ik ervoor dat jullie genieten, net zoals ik dat doe! Ontspannen en gezellig waardoor de foto’s zijn zoals jullie zijn.

 

Kennismaking

Willen jullie graag een spontane, creatieve en betrokken fotograaf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Loveshoot

Bij PoppinFotografie krijg je altijd een gratis Loveshoot om elkaar nog beter te leren kennen of even te oefenen, maar ook om kort van te voren nog even de dag door te nemen. Zo weten we zeker dat jullie de mooiste foto’s krijgen van jullie Trouwdag. Het is ook mogelijk om deze voor altijd in een luxe album te bewaren.

 

kijk op www.poppinfotografie.nl voor meer informatie!

 

Vrolijke groet, Marjolijnbutton-iddj