Over ID-DJ Entertainment

Oprichter en eigenaar Dennis van den Hoogen begon zijn hobby bijna twintig jaar geleden door op verjaardagen de muziek te verzorgen. Later werd hij regelmatig gevraagd om in een partycentrum muziek te draaien tijdens themafeesten. Naast zijn dagelijkse werk nam de hobby steeds meer tijd in beslag en werden de feesten ook steeds groter en professioneler.  Eind 2002 werd besloten om de hobby te professionaliseren en richtte Dennis van den Hoogen ID-DJ Entertainment op.

 

Inmiddels is er een uitgebreide vaste klantenkring opgebouwd die nog steeds groeit. “Het beste compliment wat we kunnen krijgen is als we bij een jaarlijks terugkerend evenement weer worden gevraagd”, zegt Dennis. Het snelle succes komt voornamelijk door de variëteit en de nuance die ID-DJ weet aan te brengen. “We draaien niet voor onszelf maar voor de mensen. Ons repertoire is heel veelzijdig en varieert van muziek met Zuid-Amerikaanse invloeden tot Nederlandstalig en van après-ski tot Top 40. Voor ieder wat wils, maar altijd met een spetterend feest als hoofddoel.”

 

In 2013 maakt Dennis de stap naar het fulltime ondernemerschap. Hij is nu continu bezig met zijn passie. Dit is ook de grondslag van de snelle uitbreiding van het dienstenpakket en de daarmee samenhangende groei van ID-DJ Entertainment. Inmiddels bestaan de activiteiten uit veel meer dan plaatjes draaien en kunnen we spreken van een full-service evenementenbureau. Van intieme bruiloften tot grootschalige publieks- en bedrijfsevenementen. Dit is natuurlijk niet alleen te volbrengen. In 2016 heeft Dennis daarom besloten ID-DJ Entertainment verder samen te runnen met zijn vrouw Corin. Daarnaast leiden wij het hele jaar stagiair(e)s afkomstig van evenementen opleidingen op en helpen familieleden waar ze kunnen.button-iddj