Vierde NTBO Keurmerk Trouwen op rij voor ID-DJ

Donderdag 6 juli heeft ID-DJ Entertainment voor de vierde keer op rij het Keurmerk Trouwen gekregen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Zij hebben dit behaald met 97 van de 100 punten. Een hoge score en wederom een verbetering ten opzichte van vorig jaar. Een groot deel van de opdrachten van ID-DJ Entertainment bestaat uit bruiloften, het Keurmerk is dus erg belangrijk. NTBO zegt: ‘’Jullie mogen trots zijn op zo’n mooi resultaat.’’

 

Dat...Lees meer »

Weekimpressie hoogseizoen trouwen

Weekimpressie – Hoogseizoen trouwen

Weken met vol gas. Perfect weer en het hoogseizoen is volop aan de gang!

 

Feest

De gezelligheid en feestelijkheid kon niet op. Er hebben heel wat bruiloften plaats gevonden. Je kan zien dat het hoogseizoen trouwen weer is begonnen. We hebben Bruiloften en feesten gehad in Nijkerk, Leusden, Barneveld, Amersfoort, Zeewolde, Voorthuizen, Alphen a/d Rijn, Woudenberg en Biddinghuizen. Onze Dj Had hulp gehad van de kleinere gasten op een huwelijksfeest in Renswoude Er was een...Lees meer »

Weekimpressie - Bruiloft en Meidenboot

De afgelopen weken zaten vol gezelligheid. Er is hard gewerkt om alles naar zin te maken en aan de geweldige reacties en foto’s te zien is dat zeker gelukt!

 

Bruiloft

Feestelijke weken wat betreft de liefde. 7 Bruiloften hebben er plaats gevonden waarvan een jubileum van 25 jaar. We zijn in zowel Amersfoort bij de Marienhof als in Kootwijkerbroek bij Thematuin de Heihut , in Zeewolde bij...Lees meer »

Gastblog - goed entertainment op jouw bruiloft

Goed entertainment op je bruiloft

Wat zijn de mogelijkheden, welk bedrijf schakel je in?

In dit blog van gastblogger Annelies Verwey – Nijland van Zeg Ja Weddingplanner lees je er meer over.

Annelies ontmoetten wij op een bruidsbeurs van Bruidsbeurs Nederland, waarna wij een gezellige koffieafspraak in planden en zij ons het hemd van het lijf vroeg over het belang van goed entertainment.

 

Lees hier het resultaat:

 

Op zoek naar een goed entertainment bureau:

Tijdens een beurs van Bruidsbeurs...Lees meer »

Feesteijke Opening Nieuwe Haven De Zuidwal

Zaterdag 8 april wordt de nieuwe haven van Zeil- en Moterboot Vereniging De Zuidwal in Nijkerk feestelijk geopend. Tussen 13.00 en 17.00 uur vinden de festiviteiten rond het in gebruik nemen van de nieuwe haven plaats in en om het water bij De Zuidwal. De officiële openingshandeling wordt om 15.00 uur verricht door de heer Renkema, burgemeester van Nijkerk en Paul Verhoog, voorzitter van Zeil- en Motorboot Vereniging De Zuidwal.

 

Een team van vrijwilligers vormt de evenementencommissie van...Lees meer »

Vorige


button-iddj