Blue monday - muzikale maandag

Blue monday! Je kan er niet omheen vandaag. Iedereen heeft deze term al wel gehoord en ook wij doen nog even mee! De derde maandag van januari staat bekend als de meest depressieve dag van het jaar. Alle feestdagen zitten er weer op, buiten is het somber en koud en dat heeft zo zijn weerslag op ons mensen.

 

Maar laten we eens gaan omdenken. Blue monday, blauwe maandag. Daar zit ook wel muziek in, vinden wij. In hoeveel...Lees meer »

ZIWA Zankyou International Wedding Award voor ID-DJ Entertainment

ZIWA Zankyou International Wedding Award is de tweede landelijke award in 2018 voor “De Beste Bruiloft DJ van Nederland”!

 

Op  4 oktober jl. werd ID-DJ Entertainment uit Nijkerk wederom verrast met de winst van een Award in de trouwbranche. Ditmaal de ZIWA Zankyou International Wedding Award in de categorie muziek, regio Gelderland.

 

De regionale ZIWA Award winnaar komt tot stand door stemmen van bruidsparen en leveranciers uit de trouwbranche. Dennis en Corin van...Lees meer »

Nieuwe website in de maak

NIEUWE WEBSITE VOOR ID-DJ ENTERTAINMENT

 

Na 3 jaar is het weer eens tijd voor een nieuwe website! Na alle ontwikkelingen in het bedrijf is het huidige ontwerp niet meer toereikend en is het tijd voor verandering. Met een nieuwe vormgeving, ontstaat er een lichte, frisse website, die past bij deze tijd. Het design is overzichtelijker en informatie is nog makkelijker te vinden voor jouw bruiloft, verjaardag of jubileum. Natuurlijk voldoet de nieuwe site...Lees meer »

Weekimpressie - Drakenbootrace en feest met Jeroen van der Boom

Bruiloft

De Beste Bruiloft DJ van Nederland staat elke week weer klaar om jullie huwelijksfeest tot een groot succes te maken. Deze week waren we voor een hele mooie bruiloft bij de Kalkovens van Fletcher Nautisch Kwartier. Deze locatie is perfect voor jullie huwelijksfeest door de mooie zaal en locatie. Een DJ kan natuurlijk niet ontbreken tijdens jullie huwelijksfeest. ID-DJ Entertainment weet precies waar het publiek voor in is...Lees meer »

Weekimpressie - Na zomer BBQ en 25 jarig Huwelijk

Bruiloften

Ook deze week mocht de Beste Bruiloft DJ van Nederland weer aantreden! ID-DJ Entertainment was bij 3 super gezellige bruiloften om de muzikale omlijsting te verzorgen. Zo waren we voor twee bruiloften bij Moeke in Nijkerk en ook bij Kaap Flevo in Zeewolde.

 

25 Jarig Huwelijk

Ook hebben we bij Pitch & Putt aan strand Horst in Ermelo een 25-jarig huwelijk mogen verzorgen. Deze 25 jaar samen moet natuurlijk goed gevierd worden. Daar hebben onze DJ’s...Lees meer »

Vorige


button-iddj