De perfecte checklist voor jullie bruiloft!

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van een bruiloft. Door deze checklist te gebruiken weet je precies wanneer je wat moet doen en vergeet je niks. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de voorbereidingen voor jullie bruiloft!

 

12 maanden

  • Kies een trouwdatum.
  • Stel een budget op.
  • Probeer zo vroeg mogelijk jullie droomlocatie(‘s) te boeken. Kiezen jullie voor één locatie of meerdere? Denk ook eens verder dan alleen het gemeente huis, organiseer je bruiloft...Lees meer »

ID-DJ Entertainment: beste bruiloft DJ van Nederland

Beste bruiloft DJ van Nederland komt uit Nijkerk

Jeeeej!!!! ID-DJ Entertainment mag zich de beste bruiloft DJ van Nederland noemen. Tijdens de uitreiking van de Love Awards publieksprijs kwam ID-DJ Entertainment als winnaar uit de bus met een gemiddelde score van 9,7!

 

Aankondiging Love Awards

Ergens in oktober kregen wij een mailtje van de Love Awards. Wij waren genomineerd. “Nog nooit van gehoord”, “vreemd”, “is dit echt waar”, zijn zomaar een paar...Lees meer »

Hello Beautiful - Amsterdam Bridal Event / Say Yes to the Dress

Hello Beautiful met Randy Fenoli van Say Yes to the Dress

Op 13 en 14 januari deed ID-DJ Entertainment mee aan het Hello beautiful – Amsterdam Bridal Event in het World Fashion Centre in Amsterdam. Dit event werd gepromoot en deels gehost door Randy Fenoli, bekend van Say Yes tot he Dress, de bekende televisieserie.

 

Randy Fenoli

Tijdens dit tweedaags event konden aanstaande bruiden zich oriënteren op alle mogelijkheden voor hun bruiloft...Lees meer »

Nijkerk on Ice Winterpaviljoen

Nijkerk on Ice

Afgelopen maand van 7 december 2017 tot en met 6 januari 2018 was het tijd voor de 7e editie van Nijkerk on Ice. Dit jaar werd het horecapaviljoen gerund door Holland Events in samenwerking met Eetcafé Old Niekark. Als onderdeel van de ID-DJ Entertainment Groep heeft Holland Events jarenlange ervaring in het verzorgen van bedrijfsevenementen met een feestelijk karakter. Holland Events brengt de oer-Hollandse gezelligheid in...Lees meer »

Feestmaand December 2017

December is dé maand van de bedrijfsfeesten en kerstborrels. Naast Nijkerk on Ice is de ID-DJ Entertainment Groep in de maand december dan ook erg druk geweest met heel veel andere evenementen.

 

Glazen Huys 

ID-DJ Entertainment heeft zich weer ingezet voor de goede doelen van het Glazen Huys in Nijkerk. Het Glazen Huys heeft dit jaar maar liefst een bedrag van €21.969,36 opgehaald! Dit bedrag gaat naar een aantal goede...Lees meer »

Vorige


button-iddj