Weekimpressie | Van zakelijke evenementen naar bruiloften en sleepboten

Open dag Van Mourik Group

Van Mourik had een feestelijke opening voor een nieuwe machine voor de veevoederindustrie. Het was een gezellig feest waar veel gepraat werd met elkaar. Na de introductie werd er een feestje gebouwd en zat de sfeer er goed in.

 

Bruiloften

In de afgelopen weken hebben we heel veel bruiloften mee mogen maken. Elke bruiloft was een uniek feest. We zijn bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk, Het Ketelhuis in Amersfoort, Landgoed De...Lees meer »

Weekimpressie | Back to the Weddding & Zomerfeesten

Zomerfeestweek Nijkerk

Vrijdag 11 Augustus was het weer zo ver! Zomerfeestweek in Nijkerk op het plein was in volle gang. Er waren verschillende activiteiten van een Buiten Bios, Beachvolleybaltoernooi, bingo, touwtrekken, Nijkerkse Promotiedag met presentaties van de goeden doelen, verenigingen en bedrijven, kinderdag met allemaal spelletjes en leuke dingen voor de kids en als afsluiter Saturday Night Fever met hits van de 70’s, 80’s, 90’s door de Celebration Dance Band. Wij hebben de gehele week het geluid en...Lees meer »

Weekimpressie | Buurt-, themafeesten en bruiloften

Buurtfeest

Zaterdag 22 juli vond het evenement Buiten Gewoon 2017 plaats bij Pier 16 in Nagele. Deze prachtige locatie ligt aan het water. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden. Met activiteiten voor jong en oud, goed eten, een lekker drankje, heerlijke muziek en af en toe de zon, was het buitengewoon vertoeven. Relaxen op het strand, BBQ-en, dansje wagen. Ook de sportievelingen kwamen aan hun trekken. Een mega trampoline, beach volleybal, speedboot met een banaan, water fly board en...Lees meer »

Weekimpressie | Park & Party Run

Park & Party Run: ID-DJ Entertainment goes International!!

Op 10 Juli gingen de mannen in de ID-DJ bus richting Scandinavië. Vanuit Winschoten vertrokken zij tegelijk met de hele stoet met gepimpte auto’s, om de muziek te verzorgen tijdens de avonden van de Park en Party.

 

De lange, maar prachtige route ging door Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. De 600 deelnemers reden dagen door een super mooie omgeving, moesten verschillende hilarische opdrachten uitvoeren en natuurlijk elke avond lekker feesten.
Tijdens...Lees meer »

Vierde NTBO Keurmerk Trouwen op rij voor ID-DJ

Donderdag 6 juli heeft ID-DJ Entertainment voor de vierde keer op rij het Keurmerk Trouwen gekregen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Zij hebben dit behaald met 97 van de 100 punten. Een hoge score en wederom een verbetering ten opzichte van vorig jaar. Een groot deel van de opdrachten van ID-DJ Entertainment bestaat uit bruiloften, het Keurmerk is dus erg belangrijk. NTBO zegt: ‘’Jullie mogen trots zijn op zo’n mooi resultaat.’’

 

Dat...Lees meer »

Vorige


button-iddj