ID-DJ Entertainment: beste bruiloft DJ van Nederland

Beste bruiloft DJ van Nederland komt uit Nijkerk

Jeeeej!!!! ID-DJ Entertainment mag zich de beste bruiloft DJ van Nederland noemen. Tijdens de uitreiking van de Love Awards publieksprijs kwam ID-DJ Entertainment als winnaar uit de bus met een gemiddelde score van 9,7!

 

Aankondiging Love Awards

Ergens in oktober kregen wij een mailtje van de Love Awards. Wij waren genomineerd. “Nog nooit van gehoord”, “vreemd”, “is dit echt waar”, zijn zomaar een paar...Lees meer »

Hello Beautiful - Amsterdam Bridal Event / Say Yes to the Dress

Hello Beautiful met Randy Fenoli van Say Yes to the Dress

Op 13 en 14 januari deed ID-DJ Entertainment mee aan het Hello beautiful – Amsterdam Bridal Event in het World Fashion Centre in Amsterdam. Dit event werd gepromoot en deels gehost door Randy Fenoli, bekend van Say Yes tot he Dress, de bekende televisieserie.

 

Randy Fenoli

Tijdens dit tweedaags event konden aanstaande bruiden zich oriënteren op alle mogelijkheden voor hun bruiloft...Lees meer »

Weekimpressie | Van zakelijke evenementen naar bruiloften en sleepboten

Open dag Van Mourik Group

Van Mourik had een feestelijke opening voor een nieuwe machine voor de veevoederindustrie. Het was een gezellig feest waar veel gepraat werd met elkaar. Na de introductie werd er een feestje gebouwd en zat de sfeer er goed in.

 

Bruiloften

In de afgelopen weken hebben we heel veel bruiloften mee mogen maken. Elke bruiloft was een uniek feest. We zijn bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk, Het Ketelhuis in Amersfoort, Landgoed De...Lees meer »

Weekimpressie | Back to the Weddding & Zomerfeesten

Zomerfeestweek Nijkerk

Vrijdag 11 Augustus was het weer zo ver! Zomerfeestweek in Nijkerk op het plein was in volle gang. Er waren verschillende activiteiten van een Buiten Bios, Beachvolleybaltoernooi, bingo, touwtrekken, Nijkerkse Promotiedag met presentaties van de goeden doelen, verenigingen en bedrijven, kinderdag met allemaal spelletjes en leuke dingen voor de kids en als afsluiter Saturday Night Fever met hits van de 70’s, 80’s, 90’s door de Celebration Dance Band. Wij hebben de gehele week het geluid en...Lees meer »

Weekimpressie | Buurt-, themafeesten en bruiloften

Buurtfeest

Zaterdag 22 juli vond het evenement Buiten Gewoon 2017 plaats bij Pier 16 in Nagele. Deze prachtige locatie ligt aan het water. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden. Met activiteiten voor jong en oud, goed eten, een lekker drankje, heerlijke muziek en af en toe de zon, was het buitengewoon vertoeven. Relaxen op het strand, BBQ-en, dansje wagen. Ook de sportievelingen kwamen aan hun trekken. Een mega trampoline, beach volleybal, speedboot met een banaan, water fly board en...Lees meer »

Vorige


button-iddj