zang, live artiest, camee, id-dj, id-dj entertainment, entertainment, meidengroep, girlbandCamee

‘Camee’ is een concept van Rococo Boudoir Bilthoven (foto locatie & styling ). In samenwerking met Marianne Huisman, eigenaresse van de foto locatie en componist / producer Eddie Conard, is ‘Camee’ opgericht. Eddie schreef hun eerste track ‘I wanna tango with you’, een gepassioneerde moderne stijl tango pop nummer. De meidengroep bestaat op het moment uit Yente Eijsker & Roline Hund .

 

Nieuwe single

Onlangs is de meidengroep een samenwerking met componist en producer Hans van Hemert aan gegaan, het nieuwste nummer All Within Yourself Heeft onlangs zijn debuut gehad. ‘Camee’ is een genot om naar te luisteren en naar te kijken, de zangeressen dragen uitgesproken sexy maar elegante outfits in rococo of cocktail stijl. Mede dankzij top producer Hans van Hemert, die nieuwe liedjes voor de meiden heeft geschreven, gaan ze zeker ook internationaal doorbreken.

 

Bekijk de video clip I Wanna Tango with you van Yente & Roline: https://www.youtube.com/watch?v=4pp8YpYpSX8&feature=youtu.be. Om op de hoogte te blijven van deze nieuwe meidengroep gaat u naar: www.facebook.com/cameemusic.

 button-iddj