Love 4 Lasers

RGB Lasers, CO2 Jets, Confetti, in- & outdoor Pyro (fireworks) en Stage flames maken van Love4lasers uw partner in de evenementen branche!

 

Love4lasers is een bedrijf met liefde voor het vak, liefde voor lasers. het beroep in de wereld van licht en geluid gaat ons aan het hart en de liefde ervoor delen we graag met anderen. De drie kernwaarden van Love4lasers zijn:

 

Klantgericht: bij Love4lasers staat lasertechniek, veiligheid en klantgerichtheid, samen met de liefde voor het vak voorop.

 

Ervaring:...Lees meer »

LED videowall

ID-DJ Entertainment verhuurt verschillende maten LED videowalls, voor elk evenement, beurs, presentatie of feest voldoende keuze.

 

De mogelijkheden van een videowall zijn enorm. Je kunt er video’s op afspelen, maar ook logo’s op laten zien. Bovendien kun je op een videowall uitstekend een presentatie houden.

 

Ideaal om te gebruiken als social media wall op een evenement: wat wordt er op Facebook of Twitter gezegd over het event? Wat is het laatste nieuws? Allemaal bij te houden voor de bezoekers...Lees meer »

Verlichte Dansvloer

Verlichte dansvloer

Wilt u er 100% zeker van zijn dat uw gasten de dansvloer weten te vinden!? Denk dan eens aan een verlichte dansvloer. Een echte eyecatcher op uw event! Wilt u een klassieke jaren ’70 vloer of juist een moderne vloer voorzien van uw naam of bedrijfslogo. Bij ons huurt u de mooiste dansvloeren tegen messcherpe tarieven volgens het “all-in” principe. Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende dansvloeren uit ons assortiment.

 button-iddj