fotohokje-huren-evenement-feestFotohokje huren

Waarschijnlijk heeft u al een DJ gekozen, maar wellicht zoekt u nog meer?

 

Denk dan eens aan een fotohokje. Met de verkleedkist kunnen uw gasten zich verkleden en hun mooiste pose aannemen op de foto. Het fotohokje maakt vier foto’s en deze worden samengevoegd en direct geprint.

Op deze foto kan een logo of een leuke tekst staan, zoals de namen van een bruidspaar of de bedrijfsnaam.

 

Wat krijgt u erbij als u ons huurt:

✓ Gehele dag(deel) huren, dus géén tijdslimiet!

✓ Onbeperkt foto’s maken

✓ Tot 1000 fotostrips printen

✓ Fotostrip ontwerp op maat

✓ Verkleedattributen in een koffer

✓ Leuke props: Snorretjes, mondjes, brilletjes

✓ Studioverlichting

✓ Alle foto’s achteraf digitaal

✓ Eigen logo of tekst op elke Fotostrip

 

Wij hebben vier verschillende fotohokjes:

 

Vintage

De Vintage is het meest compacte Fotohuisje welke op elke locatie te plaatsen is! Ondanks zijn kleine formaat bezit de Vintage de meest professionele apparatuur voor de beste foto’s. Zie jezelf terug op het grote touchscreen en maak de allerleukste foto’s! Deze Fotostrips worden direct geprint om mee te nemen!

 

Living A & B

De Fotohuisjes type Living hebben naast professionele apparatuur en studioverlichting ook een ingebouwd gordijntje! Gasten krijgen meer ‘privacy’ voor de allerleukste en gekste foto’s. Het tweede scherm aan de buitenkant laat de bezoekers meekijken wat een hoop bekijks trekt! Diverse gordijntjes beschikbaar om uit te kiezen.

 

Pure

Het Fotohuisje Pure is uitgerust met professionele apparatuur, ingebouwde studioverlichting en touchscreen. Met de Pure maak je de allerleukste foto’s welke direct op een Fotostrip geprint worden! Dit Fotohuisje kan helemaal bedrukt worden met Logo’s teksten etc. Alles in je eigen huisstijl.

 

Informeer naar de mogelijkheden