fotograafBij Patrick de Gier kun je onder andere terecht voor: een bruidreportage, familiefoto’s, loveshoot of bijvoorbeeld een newborn shoot.

 

Voor een bruiloft is het mogelijk om vooraf een loveshoot te doen, zodat het bruidspaar en de fotograaf aan elkaar kunnen wennen zodat het bruidspaar op het huwelijk zelf lekker ontspannen kan zijn doordat ze de fotograaf al kennen.

 

“Mijn foto’s? Spontaan, veel aandacht voor emotie en de omgeving. Foto’s met een duidelijke eigen stijl, met veel details en ongeziene momenten. Tijdens het fotograferen probeer ik zoveel mogelijk ‘onzichtbaar’ te zijn, ik ben op afstand dichtbij. Zo ontstaat er ruimte voor spontaniteit en ontspanning in mijn foto’s.” – Patrick de Gier

 

Patrick is ook werkzaam in de zakelijke branche. Zo doet hij veel productfotografie (voor bijvoorbeeld websites of reclame) en behoort een fotoreportage vastleggen tijdens een bedrijfsfeest, personeelsfeest of evenement ook tot de mogelijkheden!

 

Patrick zijn grote passie voor fotograferen hoeft eigenlijk niet verder uitgelegd te worden. De foto’s spreken namelijk voor zich! Kijk op www.patrickdegierweddings.com voor prachtige reportages, mogelijkheden en contactgegevens.button-iddj