Magische fotospiegel

Magische Fotospiegel

De Fotospiegel is een nieuwe trend op bruiloften, feesten en evenementen. Photobooth´s, fotohokjes en fotopalen maken plaats voor deze fantastische nieuwe fotobelevenis. Door zijn prachtige verschijning en opvallende uitstraling is de Fotospiegel een echte eye-catcher op uw feest.

 

De Magische Fotospiegel zorgt voor veel plezier, gezelligheid & interactie.

 

Door de neon effecten en animaties in de spiegel trekt de Fotospiegel de aandacht van iedereen die langs loopt. Wanneer de Fotospiegel aangeraakt wordt komt hij tot leven en worden...Lees meer »

Videograaf Jan Persoon

videograaf

Jan Persoon is een gepassioneerde videograaf / filmmaker uit Amersfoort en zorgt ervoor dat jouw unieke moment voor eeuwig is vastgelegd. Stijlvolle sfeerimpressies, frisse, kleurrijke beelden, oog voor detail en een zesde zintuig voor emotie. Daarvoor moet je bij Jan zijn.

Van huis uit is Jan bouwkundig ingenieur. Na zijn opleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit, ging Jan aan de slag bij een adviesbureau als ingenieur. Tegelijkertijd ontwikkelde zijn passie voor het maken van films. Na ruim 6...Lees meer »

Videogastenboek

Video Gastenboek

Met het Video gastenboek kunnen uw gasten een videoboodschap en felicitatie inspreken.

De foto- en videozuil is een origineel digitaal gastenboek waar uw gasten een foto of video mee kunnen maken. Uw gasten kiezen zelf het moment van inspreken, waardoor er zeer spontane filmpjes ontstaan. Van het begin tot het eind van de dag/avond hebben de gasten de mogelijkheid een bericht of foto achter te laten bij de videopaal.

 

 

De videozuil is ook geschikt voor het maken van foto’s!

 

 

 

 

De voordelen op...Lees meer »

Fotohokje

Fotohokje huren

Waarschijnlijk heeft u al een DJ gekozen, maar wellicht zoekt u nog meer?

 

Denk dan eens aan een fotohokje. Met de verkleedkist kunnen uw gasten zich verkleden en hun mooiste pose aannemen op de foto. Het fotohokje maakt vier foto’s en deze worden samengevoegd en direct geprint.

Op deze foto kan een logo of een leuke tekst staan, zoals de namen van een bruidspaar of de bedrijfsnaam.

 

Wat krijgt u erbij als u ons huurt:

✓ Gehele dag(deel) huren, dus...Lees meer »button-iddj