Short People Agency

Short People Agency

Short People Agency heeft verschillende lilliputters die klaar staan om geboekt te worden. Zij hebben allen veel ervaring in de entertainment wereld en hebben zeer veel plezier in hun werk. U kunt onze artiesten inhuren als Mini Circusdirecteur, Mini Clown, dwerg of kabouter, of zelfs als Mini Hugh Hefner. Ook treden zij op op vele evenementen. Zo zijn ze bijvoorbeeld aanwezig geweest op het Das Coen Und Sander Fest van 2014. Zij zetten het feest...Lees meer »

Masters of Entertainment Beauty - Show

Beauty – show

Überstylisten Francois & Lacy en hun zorgvuldig geselecteerde vakgenoten van de Masters of entertainment Beauty – show ontpoppen zich als de ultieme fashionista’s van iedere party. Met föhnen, straiters en aanverwante haaraccessoires en een pallet vol kleurrijke gelaats-verfraaiers worden gewillige gasten gemetamorfoseerd tot ware rode loper figuranten. En dit allemaal in een sfeervolle High-tech studio voorzien van alle voorwaarden om het geheel tot een professionele  fashion- / beauty – show te maken waarbij presentatie en muzikale...Lees meer »

Frank Los

karikaturist

Karikaturist

Heeft u weleens een optelsom gezien van een karikatuurtekenaar, een plezierdichter, een clown en een stand-up comedian?
Dan moet u Frank Los eens zien. Hij lijkt wel niet helemaal goed snik, maar ondertussen weet hij precies wat hij moet doen om uw gasten te vermaken. De rode draad in de act van Frank Los zijn de karikaturen. Hij gaat steeds op zoek naar nieuwe slachtoffers. Daar omheen kan van alles gebeuren. Als een gericht projectiel weet Frank Los zijn...Lees meer »button-iddj