Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! En jullie zijn op zoek naar de leukste, persoonlijkste invulling voor jullie huwelijksfeest.

De keuze voor muziek op jullie huwelijksfeest is heel belangrijk. Het kan de sfeer maken of breken. Dit is een heel persoonlijke keuze.

 

Afhankelijk van het soort feest en de gasten kiest u vaak voor live muziek door middel van een band of een DJ. Of kiest u voor een combinatie? DJ met sax en DJ met zangeres zijn heel populaire combinaties. De bruiloftDJ draait de gehele avond de muziek naar keuze en de live artiest gaat hierin volledig mee. En hoe leuk is het om jullie persoonlijke voorkeuren live te horen!? De l,ive artiest kan speciaal voor jullie het repertoire aanpassen en nieuwe muziek aanleren. Ook onze ervaren bruiloftDJ’s draaien natuurlijk naar jullie wens. Ook de combinatie van een band en DJ is erg in trek. In de pauzes van de band kan de DJ er dan zeker voor zorgen dat de dansvloer vol blijft en het feest lekker door gaat.

 

Daarnaast denken we graag mee naar een unieke invulling van de avond. Op zoek naar een originele openingsmix? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

We wensen jullie in ieder geval heel veel plezier en een geweldige huwelijksdag toe! En we hopen jullie dan persoonlijk te kunnen feliciteren!

 

PS: ID-DJ Entertainment beschikt over het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie!button-iddj