De officiële trouwerij! Het kerkelijk en/of burgerlijk huwelijk wordt allang niet meer altijd in de kerk of het stadhuis voltrokken.  Tegenwoordig zijn er tal van officiële trouwlocaties, voor ieder wat wils, zoals in het bos, op de boerderij of op de feestlocatie. Dit geeft vele mogelijkheden voor een heel persoonlijke huwelijksdag. Al deze locaties vragen om een andere invulling, ook als het gaat om de muziek (techniek).

 

Trouwt u op het stadhuis en/of in de kerk dan is er vaak apparatuur aanwezig. Maar voldoet dit niet aan al uw eisen dan kunt u dit bij ons inhuren. Misschien wilt u een bijzondere invulling en denkt u aan live gezongen huwelijksnummers. Onze artiesten zijn hierin gespecialiseerd.

 

Trouwt u buiten of op een unieke locatie, dan is er niet altijd apparatuur aanwezig. Wij helpen u graag met apparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij houden rekening met het aantal gasten, de grootte van de locatie en/of de omgeving. Ook hier bestaat natuurlijk de mogelijkheid voor  live muzikale begeleiding op weg naar het altaar.

 

Daarnaast helpen wij u graag met de inrichting van uw unieke trouwlocatie. Van tent tot passend meubilair en prachtige decoratie.

 

ID-DJ Entertainment beschikt ook al 4 jaar over het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO)!button-iddj