bruiloft djID-DJ Entertainment is al meer dan 15 jaar toonaangevend in de entertainment-branche.
Voor bruiloften is ID-DJ de ideale muzikale aanvulling. Doordat ID-DJ in de afgelopen jaren al op meer dan 1500 huwelijksfeesten heeft mogen draaien is er veel ervaring opgebouwd. Deze routine zorgt voor een betrokken en ervaren bruiloft dj zonder dat zijn enthousiasme hierdoor wordt geremd!

 

Aankomende bruidsparen zijn vanzelfsprekend vaak gespannen en willen natuurlijk een vlekkeloos verloop van ‘hun’ dag en avond. ID-DJ neemt veel van die spanning weg doordat de dj’s precies weten hoe de avond ingevuld kan worden.

 

Bruiloft DJ met Keurmerk Trouwen

Daarnaast geeft het bruidsparen vaak een fijn gevoel om te weten dat ID-DJ Entertainment drager is van het Keurmerk Trouwen van de Nederlandsche Trouwbranche Organisatie (NTBO) in de categorie bruiloft dj.

 

Muziek speelt een heel belangrijke rol op een bruiloft. Het geeft sfeer en een persoonlijke touch aan de huwelijksdag. Daarom wordt muziek erg veel ingezet. Om te beginnen al bij de ceremonie en tijdens het feest. Maar de muziek wordt ook steeds vaker ingezet als sfeermaker tijdens de receptie en het diner. Wij helpen jullie daar graag bij.

 

Naast muziek heeft ID-DJ Entertainment zich in al die jaren gespecialiseerd op het gebied van bruiloften en worden wij steeds vaker ingezet als organisator. Door onze goede contacten met partners uit de branche kunnen wij jullie ook adviseren over decoratie, locatie, catering, etc. en (een deel) van de organisatie van jullie huwelijk regelen. Met altijd jullie wensen als leidraad.button-iddj