Electronic Violiste Mi-Sun

Violiste Mi Sun

Als vierjarig meisje kwam werd Mi Sun geadopteerd vanuit Zuid-Korea en kwam zij naar Nederland. Al snel stelde zij zich zelf ten doel om viool te leren spelen en professioneel violiste te worden. Mi Sun startte op haar 9e met vioollessen bij de lokale muziekschool in Rotterdam. Na 6 jaar vioolles werd zij geaccepteerd bij de voorbereidende opleiding van het Conservatorium van Rotterdam.

Na de middelbare school studeerde zij klassieke viool bij Codarts (Conservatorium van Rotterdam). In...Lees meer »

L'Unique

L’Unique

L’unique is ontstaan uit een vriendschap tussen middelbare schoolvrienden met een gezamenlijke passie voor muziek.

 

De band speelt dynamische covers van toen tot nu. De zangeressen, Danique Tiggelaven en Lucienne Tiggelaven, staan bekend om hun tweestemmige zang. Met de begeleiding van gitarist Rik Haker en percussionist Danique Kos ontstaat er een relaxte sfeer. Wat toepasbaar is op verschillende evenementen, horecagelegenheden en feesten van groot tot klein.

 

L’unique is flexibel inzetbaar, zowel akoestisch als uit versterkt. De covers lopen uit...Lees meer »

Cece Noir - Saxofoniste

Saxofoniste Cece Noir

Cece Noir, oftewel Caroline Breugem, is al jaren actief in de muziek als saxofoniste.

 
Na enkele jaren in een coverband te hebben gespeeld, is ze in 2010 ontdekt als solo-artiest en sindsdien treedt ze
op allerlei evenementen op met DJ’s, zangeressen, percussionisten, violisten of solo.

 

Cece Noir heeft een brede smaak en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty en scherp randje.

 Lees meer »

Fluitist Paul Smithuis

Fluitist Paul Smithuis is een musicus pur sang. Muziek is zijn leven en zijn passie. Met de klanken uit zijn houten dwarsfluit weet hij zijn publiek keer op keer te raken tijdens een bruiloft, ceremonie, feest of een andere sfeervolle beurs of evenement. Hij is een selfmade artist die, geheel op eigen kracht, zonder steun van sponsoren of platenlabel zijn carrière heeft opgebouwd.

 

Al op jonge leeftijd merkt Paul dat muziek maken in zijn bloed zit. Wanneer hij...Lees meer »

M & M Live Band

Sinds 2012 hebben Mickey Fisser en Marvin Smith een start gemaakt met een nieuwe begeleidingsband onder de naam “M&M Band”. Mickey en Marvin hebben goede muzikanten om zich heen verzameld om een perfecte begeleidingsband te vormen. Sinds kort is de M&M Live Band te zien in het nieuwe muzikale programma “Nederland Muziekland” op SBS6. Zij begeleiden diverse artiesten, zoals. Wolter Kroes, Thomas Berge, Belle Perez, Jannes, Danny de Munk, leonie Meijer, GENTS, Sjors v.d. Panne, Rene Schuurmans, Vinzzent...Lees meer »

Saxofonist P-Air

saxofonist-p-air

Saxofonist P-Air is een allround saxofonist die in iedere setting zijn muzikale weg weet te vinden. In combinatie met een DJ weet P-Air de gasten te entertainen als geen ander. Maar ook solo met zwoele achtergrondmuziek is mogelijk waardoor hij de perfecte muzikale act is voor iedere gelegenheid.

 

 

Achtergrond informatie :

Pierre Roomenburg is op 11 jarige leeftijd begonnen met het bespelen van de saxofoon. Na zijn opleiding aan het conservatorium in Utrecht heeft hij veel ervaring opgedaan in...Lees meer »

Celebration

Sinds jaren is Celebration de toonaangevende band in swingend Nederland met een repertoire dat is opgebouwd uit de grootste hits van de afgelopen 40 jaar.

 

Celebration bestaat uit 7 professionele muzikanten, is van alle markten thuis en maakt van elk feest een happening om nooit te vergeten!

 

Door de jarenlange ervaring is Celebration op ieder feest inzetbaar. Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een personeelsfeest, of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijk. Vindt u...Lees meer »

Saxogirl

Saxogirl

Saxogirl (Emilie Bunnik) is een vrouwelijke saxofonist die live performt met dance, house, lounge, funk, pop en urban DJ’s. Zij speelt bekende saxofoon melodieën, maar schrijft ook eigen muziek voor nummers zonder saxofoon invulling.
Onder de naam ‘Saxogirl’ speelt Emilie in clubs, op festivals, voor events en bruiloften. Als ‘special act’ is zij een sfeervolle en energieke toevoeging aan iedere show.
Emilie begon op jonge leeftijd met het spelen van blokfluit, klarinet en saxofoon.
Zij speelde in veel...Lees meer »button-iddj