Electronic Violiste Mi-Sun

Violiste Mi Sun

Als vierjarig meisje kwam werd Mi Sun geadopteerd vanuit Zuid-Korea en kwam zij naar Nederland. Al snel stelde zij zich zelf ten doel om viool te leren spelen en professioneel violiste te worden. Mi Sun startte op haar 9e met vioollessen bij de lokale muziekschool in Rotterdam. Na 6 jaar vioolles werd zij geaccepteerd bij de voorbereidende opleiding van het Conservatorium van Rotterdam.

Na de middelbare school studeerde zij klassieke viool bij Codarts (Conservatorium van Rotterdam). In...Lees meer »

Fluitist Paul Smithuis

Fluitist Paul Smithuis is een musicus pur sang. Muziek is zijn leven en zijn passie. Met de klanken uit zijn houten dwarsfluit weet hij zijn publiek keer op keer te raken tijdens een bruiloft, ceremonie, feest of een andere sfeervolle beurs of evenement. Hij is een selfmade artist die, geheel op eigen kracht, zonder steun van sponsoren of platenlabel zijn carrière heeft opgebouwd.

 

Al op jonge leeftijd merkt Paul dat muziek maken in zijn bloed zit. Wanneer hij...Lees meer »

Saxofonist P-Air

saxofonist-p-air

Saxofonist P-Air is een allround saxofonist die in iedere setting zijn muzikale weg weet te vinden. In combinatie met een DJ weet P-Air de gasten te entertainen als geen ander. Maar ook solo met zwoele achtergrondmuziek is mogelijk waardoor hij de perfecte muzikale act is voor iedere gelegenheid.

 

 

Achtergrond informatie :

Pierre Roomenburg is op 11 jarige leeftijd begonnen met het bespelen van de saxofoon. Na zijn opleiding aan het conservatorium in Utrecht heeft hij veel ervaring opgedaan in...Lees meer »

Celebration

Sinds jaren is Celebration de toonaangevende band in swingend Nederland met een repertoire dat is opgebouwd uit de grootste hits van de afgelopen 40 jaar.

 

Celebration bestaat uit 7 professionele muzikanten, is van alle markten thuis en maakt van elk feest een happening om nooit te vergeten!

 

Door de jarenlange ervaring is Celebration op ieder feest inzetbaar. Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een personeelsfeest, of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijk. Vindt u...Lees meer »button-iddj