DJ

Net als veel van de hedendaagse grootste dj’s en producers uit Nederland, begon Norbert zijn muzikale carrière tijdens de studie en net als vele anderen was het een hobby die al snel domineerde in zijn leven, eindigde hij zijn bachelor in het onderwijs. In plaats van het krijgen van een baan, waarop zijn ouders hoopten, nam hij zijn  decks van de slaapkamer naar de studio en begon beats en tracks te maken.

 

Zijn dj carrière nam enorm toe en al snel speelde hij in de grootste nederlandse clubs als Marcanti, Hemkade en Lexion. Hij evolueerde zelf als producer en DJ tijdens het spelen samen met bekende DJ’s als Marco V, Cor Fijneman, DJ Jean en DJ Chuckie. Norbert is lid geworden van de headliners op het wereldberoemde en grootste outdoor dance festival ‘Dance Valley’, samen met Ferry Corsten en Paul van Dyk.

 

Aan het einde van 2007, werd Norbert verworven door het grootste festival organisatie in Midden-Europa, ID & T, om een deel van de selecte groep van DJ’s om te presteren op het Trance Energy Masterclass naast Mark Norman, Marcel Woods en Ronald Molendijk zijn. Op de achterkant van deze voorstellingen ging hij op om samen optreden met Hardwell, Nicky Romero, Ummet Ozcan, Judge Jules en vele anderen.

 button-iddj