Vrouwelijke DJ'sDames Draaien Door is een artist agency die de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten vertegenwoordigd, waarbij het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en electronische muziek.

 

Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Een ieder heeft opgetreden in clubs, tijdens festivals of op corporate events in Nederland en daarbuiten. Het zijn allemaal zeer getalenteerde artiesten die exact weten hoe ze een feest/event aan de gang moeten krijgen en het publiek moeten vermaken.

 

De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80s/90s en top 40) tot Commerciële Dance muziek en zijn daardoor tijdens ieder type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, aankleding, visuals, VJ’s en meer.button-iddj