Dennis

id-dj-dennis-amersfoort-nijkerk

Oprichter en eigenaar Dennis van den Hoogen begon zijn hobby bijna twintig jaar geleden door op verjaardagen de muziek te verzorgen. Later werd hij regelmatig gevraagd om in een partycentrum muziek te draaien tijdens themafeesten. Naast zijn dagelijkse werk nam de hobby steeds meer tijd in beslag en werden de feesten ook steeds groter en professioneler.  Eind 2002 werd besloten om de hobby te professionaliseren en richtte Dennis van den Hoogen ID-DJ Entertainment op.

 

Begin 2002 werd besloten...Lees meer »

Barry Paf

Barry Paf

Deze altijd vrolijke DJ is nu ook via ID-Entertainment te boeken! Barry Paf ken je natuurlijk van Radio 538. Jarenlang een vertrouwd geluid op je radio en tegenwoordig heeft hij zijn eigen avond in de SOHO Amsterdam.

 

Barry staat bekend als een echte gangmaker! Een ervaren allround DJ. Van bruiloften tot personeelsfeesten, van feesttent tot Ziggo Dome; hij maakt van elk evenement een groot feest waar nog lang over wordt nagepraat!

 

Radio

Barry Paf is al vanaf zeer jonge...Lees meer »

Female DJ Melissa Sneekes

Female DJ 

Female DJ Melissa is opgegroeid in het Verenigd Koninkrijk als dochter van een professioneel voetbalspeler heeft ze in verschillende landen gewoont. In 2007 werd zij Miss Nederland en verhuisde ze naar Nederland om zich voor te bereiden op de Miss World verkiezing. Zij vertegenwoordigde Nederland bij de verkiezingen in China.

 

In 2013 bracht zij haar eerste plaat uit: “Closer”, geproduceerd door Tony Verdult.

 

Melissa werd verslaafd aan draaien en besefte op dat moment dat ze eindelijk een passie...Lees meer »

DJ MORR-IS

img_0244

Dit 12-jarige supertalent is vanaf nu te boeken via ID-DJ Entertainment. Meer info over DJ MORR-IS volgt snel.

 

DJ MORR-IS kan exclusief geboekt worden via ID-DJ Entertainment. Gezien zijn leeftijd gelden er echter wel restricties zoals door de overheid opgelegd. De hoogste prioriteit die het management en het boekingskantoor hebben is zijn schoolcarrière en zijn welzijn. Aanvragen worden zeer selectief beoordeeld en kunnen om deze reden niet altijd gehonoreerd worden. Daarnaast wordt hij tijdens zijn optredens altijd begeleid door zijn management.button-iddj