YTShowtime

Dans en hospitality voor elk evenement en feest

YTShowtime weet dat een perfecte verzorging van een dans essentieel is, of het nu gaat om een eenmalig evenement, langlopend project of een tournee, het gaat om totaalbeleving. YTShowtime zorgt daarom voor een perfecte combinatie van danseressen, kleding en acts. De mogelijkheden kennen geen grenzen en de wensen van klanten ontwikkelen zich daar in mee.

 

Behalve danseressen biedt YTShowtime ook aanvullende diensten zoals ander entertainment en choreografien . Desgewenst kunnen wij u een demo verzorgen zodat u uw productie...Lees meer »

Rolling Entertain

rolling entertain

Rolling Entertain is een vernieuwing in de entertainment wereld. Met diverse diensten, van serveren en hosten tot aan het performen van een hele show. Uniek is dat alles op de ‘ouderwetse’ rolschaats wordt gedaan door het Nederlands team of de Nederlands Kampioenen solo rijden. De dames van Rolling Entertain zijn gezellige meiden die ook rijden op Wereld Kampioenschappen Rolschaatsen.

 

Er zijn heel veel mogelijkheden. Met nep wimpers en glitters heb je snel een mooi plaatje voor een feest....Lees meer »button-iddj