privé chauffeur, directiechauffeur, artiestenbegeleider, id-dj, id-dj entertainmentWTTO   gecertificeerd privé/Directiechauffeur

 

Attie Westerbroek is al jarenlang  zelfstandig ondernemer. Met de nodige ervaring, gedrevenheid en enthousiasme kan hij voor u de juiste chauffeur zijn. Uw reistijd omzetten in werktijd. Met uw laptop op schoot op de achterbank de voorbereiding doen voor de volgende afspraak.

 

Startend vanuit uw huis of kantoor, geen zorgen over de juiste route of het vinden van een parkeerplaats maar gewoon op de juiste tijd voor de deur van uw afspraak uitstappen. In de tussentijd kan uw chauffeur andere opdrachten doen zoals poststukken bezorgen, de auto wassen of zelfs regelen dat uw auto voor onderhoud gaat. En natuurlijk staat de auto weer voor de deur zodat u veilig vlot en comfortabel naar uw volgende afspraak gaat.

 

Ook kunt u buitenlandse relaties vanaf het vliegveld op laten halen. De chauffeur brengt ze naar het hotel en zal er later voor zorgen dat de mensen op de door u gewenste locatie zijn.

 

 

WTTO   Artiestenbegeleider

Als artiest heeft u te maken met tijdsdruk en veel regels omtrent uw optredens. Attie Westerbroek van WTTO kan u daarbij volledig begeleiden.

U word thuis opgehaald en vertrouwd in uw eigen auto veilig vlot en comfortabel naar de vele optredens gebracht. De chauffeur onderhoudt contact met de Security en zal u zoveel mogelijk backstage begeleiden. Hij draagt uw spullen en zorgt dat de kleedkamer geregeld is.

 

Tijdens het optreden kan hij zorgen voor cd-verkoop of andere spullen voor de fans en natuurlijk zorgt hij dat hij na het optreden altijd bij u in de buurt is, om er voor te zorgen dat bijvoorbeeld een handtekening sessie goed verloopt en u op tijd weer doorgaat naar het volgende optreden. Op deze manier hoeft u alleen maar aan uw fans en uw optredens te denken.

 

Uw werkt vraagt veel flexibiliteit op verschillende tijden en vaak in het weekend. WTTO artiestenbegeleider kan hierin voor u een oplossing zijn.

 

Voor iedere wens een passende oplossing

En natuurlijk is er veel meer mogelijk. ” Voor iedere wens een passende oplossing ”.

Neem gerust vrijblijvend contact op met WTTO Garderen  +31 6 111 88 006 of info@id-dj.nlbutton-iddj